follow-1.jpg

Symptomen van 

huisstofmijt

Lees meer over de diverse symptomen die huisstofmijt veroorzaakt.

World best certificaat

Uitgereikt door de internationaal erkende testinstantie Korea Testing & Research Institute

100% gezonde lucht

Monarch slaagt er in zelfs de kleinste en meest schadelijke vervuilers uit de binnenlucht te zuiveren. Dat is uniek en zorgt voor een 100% zuiver en gezond binnenmilieu.

Genezen van ...

 Elke ziekte of aandoening heeft een oorzaak. Neem je de oorzaak weg, dan genees je. Medicatie richt zich enkel op het behandelen van symptomen, daarom geneest medicatie je niet. Monarch neemt de luchtvervuiling weg en dat is de bewezen oorzaak van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Daarom geneest Monarch je wel! 

Doeltreffende resultaten

Zowel op gezondheid, stof en geuren behaalt Monarch blijvende resultaten. Voor bedrijven en gezinnen. Onze vele tevreden klanten zijn hier het levende bewijs van.

Luchtanalyse

  Monarch Clean Air is de énige luchtzuiveraar die de lucht beter zuivert dan onze eigen neus- en keelhaartjes. Dat bedoelen we met “medische” luchtzuivering. Ademen, en zeker slapen, in zuivere lucht zorgt voor gezonde mensen die geen of steeds minder hinder ondervinden op hun gezondheid. 

Huisstofmijt: boosdoener met de meeste impact

Ondanks haar klein gestalte, is de huisstofmijt toch een van de grootste vijanden voor onze gezondheid. Hoewel we de vervuiling niet met het blote oog kunnen zien, kan dat helaas niet gezegd worden van haar gevolgen. Die zijn namelijk talrijk en verschillen van persoon tot persoon. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de huisstofmijt en haar allergenen de énige oorzaak zijn van dagelijkse klachten als: